Preşedintele Trump are date despre explozia din Londra: Sunt terorişti care se aflau în atenţia Scotland Yard

Preşedintele american Donald Trump a declarat vineri că explozia care a avut loc la staţia de metrou londoneză Parsons Green a fost declanşată de "oameni bolnavi şi demenţi care se aflau în atenţia Scotland Yard", făcând un apel la vigilenţă din partea autorităţilor britanice, relatează BBC News.

1377 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Trump are date despre explozia din Londra: Sunt terorişti care se aflau în atenţia Scotland Yard

Donald Trump, despre explozia din Londra: Sunt terorişti care se aflau în atenţia Scotland Yard

"Un alt atac la Londra comis de către un terorist ratat. Aceştia sunt oameni bolnavi şi demenţi care se aflau în atenţia Scotland Yard. Trebuie să fim proactivi! Teroriştii rataţi trebuie gestionaţi într-o manieră mult mai strictă. Internetul este instrumentul principal de recrutare pe care trebuie să-l anulăm şi să-l folosim mai bine", a transmis Trump, prin intermediul contului de Twitter.

Poliţia Metropolitană din Londra a refuzat să comenteze afirmaţiile lui Donald Trump.

Preşedintele american a profitat de această ocazie pentru a sublinia importanţa înăspririi unei interdicţii de călătorie în Statele Unite.

"Interdicţia de călătorie în Statele Unite ar trebui să fie mult mai extinsă, mai dificilă şi mai specifică - dar în mod stupid, acest lucru nu ar fi corect din punct de vedere politic! Am făcut mai multe progrese în ultimele nouă luni împotriva Stat Islamic decât cele înregistrate de administraţia Obama în 8 ani. Trebuie să fim proactivi şi neplăcuţi", a mai menţionat Trump.

După atacurile teroriste de la London Bridge din luna iunie, Donald Trump l-a criticat pe primarul Londrei, Sadiq Khan, pentru atitudinea sa faţă de aceste evenimente, sugerând că a greşit atunci când a îndemnat la calm.

"Cel puţin 7 morţi şi 48 răniţi într-un atac terorist, iar primarul Londrei spune că nu există niciun motiv să fim alarmaţi! Trebuie să abandonăm corectitudinea politică şi să coborâm în miezul chestiunii de securitate pentru cetăţenii noştri. Dacă nu suntem inteligenţi, lucrurile se vor înrăutăţi", a scris Trump pe Twitter la acea vreme.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici