Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a comparat Rusia lui Vladimir Putin cu Germania nazistă

  • Preşedintele Ucrainei a transmis pe Twitter un mesaj după ce Ucraina a întrerupt relaţiile diplomatice cu Rusia.
  • Acesta a comparat regimul lui Vladimir Putin cu Germania nazistă în cel de-al doilea război mondial.
2720 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a comparat Rusia lui Vladimir Putin cu Germania nazistă

"Rusia a atacat în mod înşelător statul nostru în această dimineaţă, cum Germania a făcut în cel de-al doilea război mondial. Începând de astăzi, ţările noastre se află în tabere diferite ale istoriei lumii. Rusia a pornit pe o cale a răului, dar Ucraina se apără şi nu va renunţa la libertatea sa, indiferent de ce crede Moscova" a scris preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pe Twitter.

Ucraina a decis întreruperea relaţiilor diplomatice cu Rusia, a anunţat preşedintele Volodimir Zelenski, cerând armatei ucrainene să provoace daune majore armatei ruse, care a lansat un atac asupra integrităţii teritoriale ucrainene.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut apel la solidaritate şi la toţi cei capabili să lupte să se alăture efortului de război, în cadrul discursului său adresat naţiunii în această dimineaţă, după invazia Rusiei în ţară. "Luptăm pentru libertatea ţării noastre", a spus el.

Anterior, BBC a comparat operaţiunile de steag fals ale Germaniei Naziste în Polonia cu cele efectuate de Rusiei putiniste în Ucraina

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici