Presupus bombardament israelian cu dronă în Fâşia Gaza după un atac Stat Islamic în Israel

O persoană a fost ucisă în teritoriul palestinian Fâşia Gaza într-un raid aerian cu dronă care pare a fi o ripostă a Israelului la atacul cu rachete lansat de reţeaua teroristă Stat Islamic în regiunea israeliană Eshkol, afirmă surse citate de postul arab Al Jazeera şi de site-ul israelian YnetNews.

736 afișări
Imaginea articolului Presupus bombardament israelian cu dronă în Fâşia Gaza după un atac Stat Islamic în Israel

Presupus bombardament israelian cu dronă în Fâşia Gaza după un atac Stat Islamic în Israel (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

O rachetă a lovit, luni, o fermă situată în regiunea israeliană Eshkol, în apropierea frontierei Israelului cu Fâşia Gaza. Atacul, care nu s-a soldat cu victime, a fost revendicat de organizaţia teroristă Stat Islamic.

Însă, conform unor surse citate marţi de postul arab Al Jazeera şi de site-ul israelian YnetNews.com, ca ripostă la acest atac Israelul a bombardat cu o dronă o clădire din oraşul Rafah, situat în Fâşia Gaza. O persoană a fost ucisă în bombardament.

Nu este clar cui aparţine drona implicată în operaţiune. Armata israeliană a refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici