Presupusă dronă ucraineană dotată cu dispozitive explozive, prăbuşită la periferia Moscovei

O dronă ucraineană echipată cu dispozitive explozive s-a prăbuşit la periferia Moscovei, anunţă autorităţile ruse, conform agenţiei Interfax şi site-ului Tagesschau.de.

539 afișări
Imaginea articolului Presupusă dronă ucraineană dotată cu dispozitive explozive, prăbuşită la periferia Moscovei

Presupusă dronă ucraineană dotată cu dispozitive explozive, prăbuşită la periferia Moscovei

Drona suspectă a căzut pe o proprietate privată, într-o zonă împădurită din districtul Bogorodskoia, la periferia estică a Moscovei. "O dronă plină cu substanţe explozive a căzut pe teritoriul districtului Bogorodskoia", a declarat un oficial local, Ogor Suhin.

Drona de fabricaţie ucraineană transporta 18 kilograme de substanţe explozive, dar încărcătura nu a explodat. Autorităţile ruse au declanşat o investigaţie în acest caz.

Incidentul intervine după ce în urmă cu câteva zile au avut explozii puternice în oraşul rus Belgorod, situat în apropierea frontierei cu Ucraina. Trei persoane au fost rănite, dar autorităţile ruse au atribuit exploziile căderii accidentale a unor dispozitive explozive de la bordul unui avion militar rus. "S-a produs o cădere anormală de muniţie de la bordul unui avion Suhoi Su-34 în timp ce trecea pe deasupra oraşului Belgorod", a transmis Ministerul Apărării de la Moscova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici