Preţul petrolului creşte la maximul a cinci luni în urma scăderii stocurilor americane

  • Preţurile petrolului au crescut miercuri la cea mai mare valoare de la începutul lunii martie
  • Creşterea are loc după apariţia datelor privind scăderea stocurilor din SUA
  • Totuşi, numărul în creştetere de infecţii cu coronavirus ar fi trebuit să ducă la ideea scăderii cererii de combustibili
845 afișări
Imaginea articolului Preţul petrolului creşte la maximul a cinci luni în urma scăderii stocurilor americane

Preţul petrolului creşte la maximul a cinci luni în urma scăderii stocurilor americane

Preţurile petrolului au crescut miercuri la cea mai mare valoare de la începutul lunii martie, după apariţia datelor privind scăderea stocurilor din SUA, cu toate că numărul în creştetere de infecţii cu coronavirus ar duce la ideea  scăderii cererii de combustibili, relatează Reuters.

Petrolul Brent a crescut cu 1,03 dolari sau 2,3%, la 45,46 dolari pe baril, în timp ce West Texas Intermediate a crescut 1,03 cenţi dolari, sau 2,5%, la 42,73 dolari pe baril.

Stocurile brute din SUA au scăzut cu 8,6 milioane de barili în săptămâna până la 1 august, la 520 de milioane de barili, în comparaţie cu aşteptările analiştilor privind o scădere de 3 milioane de barili.

Cifrele oficiale urmează să vină mai târziu miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici