Primarul Kievului: Informaţiile potrivit cărora capitala ar fi înconjurată de forţele ruseşti, false

Primarul Kievului, Vitali Klitscho, spune că informaţiile potrivit cărora capitala Ucrainei ar fi înconjurată de forţele ruseşti sunt false.

2741 afișări
Imaginea articolului Primarul Kievului: Informaţiile potrivit cărora capitala ar fi înconjurată de forţele ruseşti, false

Primarul Kievului: Informaţiile potrivit cărora capitala ar fi înconjurată de forţele ruseşti, false

„În cursul serii, publicaţii online ruseşti au răspândit informaţii cu referire la mine, potrivit cărora Kievul ar fi fost înconjurat şi evacuarea oamenilor ar fi fost imposibilă", a declarat Vitali Klitschko într-un comunicat.

„Şi este ciudat că şi canalele ucrainene Telegram au început să răspândească informaţia. Nu credeţi minciunile! Aveţi încredere doar în informaţiile din surse oficiale. Împreună, vom rămâne uniţi. Ucraina va învinge!", a adăugat acesta, potrivit The Guardian.

Un purtător de cuvânt al primarului a declarat pentru Kyiv Independent că Klitschko s-a exprimat greşit mai devreme şi că informaţiile despre trupele ruseşti care ar fi încercuit oraşul sunt „o minciună şi o manipulare".

Imaginile din satelit de duminică au arătat o desfăşurare de forţe ruseşti de 5,5 kilometri lungime care avansează spre Kiev.

Mai devreme, apăruse informaţia potrivit căreia Vitali Klitscho ar fi descris capitala Ucrainei ca fiind „încercuită" şi o evacuare a civililor nu va fi posibilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici