Primarul New York-ului, Bill de Blasio: A fost un act terorist. Opt oameni nevinovaţi au murit

Primarul oraşului New York, Bill de Blasio, a declarat marţi că incidentul produs în Manhattan a fost un act terorist, în urma căruia opt persoane au murit, iar peste 12 au fost rănite, relatează site-ul televiziunii CNN.

1000 afișări
Imaginea articolului Primarul New York-ului, Bill de Blasio: A fost un act terorist. Opt oameni nevinovaţi au murit

Primarul oraşului New York: A fost un act terorist. Opt oameni nevinovaţi au murit (Imagine: TwitterJeff/WFH)

"Din primele informaţii pe care le avem, a fost un act terorist ... un gest de laşitate întrucât au fost atacate persoane nevinovate care mergeau pe stradă. Opt oameni au murit şi peste 12 au fost răniţi. Această acţiune a fost menită să ne învingă spiritul. Dar cetăţenii din New York nu se vor lăsa intimidaţi, nu vor ceda în faţa unor astfel de acţiuni. Este o zi foarte dureroasă în oraşul nostru", a spus de Blasio.

Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete situată în apropierea râului Hudson, apoi a deschis focul asupra mai multor trecători. Atacatorul a fost reţinut de către poliţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici