Primul american mort de coronavirus este un bărbat în vârstă de 50 de ani din statul Washington

Un bărbat din statul Washington, în vârstă de 50 de ani, cu probleme de sănătate a devenit prima victimă a coronavirusului din Statele Unite, au anunţat reprezentanţi ai Casei Albe citaţi de Reuters.

2313 afișări
Imaginea articolului Primul american mort de coronavirus este un bărbat în vârstă de 50 de ani din statul Washington

Primul american mort de coronavirus este un bărbat în vîrstă de 50 de ani din statul Washington

Pacientul, care era bolnav cronic înainte de a contracta COVID-19, a murit la Spitalul EvergreenHealth din Kirkland, în apropiere de Seattle, iar oficialii nu au informaţii clare despre cum a fost expus la virus, a declarat Jeffrey Duchin, şeful departamentului de sănătate din Washington.

Statul a înregistrat alte două cazuri „prezumtive” de coronavirus, la o unitate de îngrijire din Kirkland, unde peste 50 de rezidenţi şi personal ar putea prezenta simptome, a spus el.

Cele două cazuri la unitatea din Kirkland au fost o asistentă medicală de 40 de ani, care se află într-o stare satisfăcătoare, şi o femeie de 70de ani, care locuia acolo şi se află în stare gravă.

Primul deces din cauza coronavirusului din SUA vine după o săptămână de tulburări ale pieţei bursiere şi de creştere a îngrijorării în rândul oficililor de stat din domeniul sănătăţii şi federali, deoarece virusul s-a răspândit în 46 de ţări şi a infectat peste 60 de persoane în Statele Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
coronavirus,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici