Prinţesa de Wales a sosit la Palatul Buckingham pentru Trooping the Colour

Prinţesă de Wales a sosit la Palatul Buckingham pentru Trooping the Colour - parada oficială de ziua de naştere a regelui - în ceea ce va fi prima ei apariţie publică de când a dezvăluit diagnosticul de cancer.

Urmărește
815 afișări
Imaginea articolului Prinţesa de Wales a sosit la Palatul Buckingham pentru Trooping the Colour

Sursa foto: Reuters

Îmbrăcată în alb, Kate, a fost surprinsă în imagini cu o expresie uneori gânditoare pe faţă. Prinţesa a ajuns la Palatul Buckingham alătul de moştenitorul de tron, Willam, în uniformă completă, şi cu cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis.

Oameni de toate vârstele s-au adunat pe traseu pentru a urmări evenimentul. Unii spectatori poartă pălării Union Jack, în timp ce alţii flutură steaguri. Cei mai patrioţi au cântat imnul naţional, potrivit CNN.

Prinţesa de Wales - cunoscută şi sub numele de Kate - va urmări restul paradei împreună cu familia sa din apropiere şi este de aşteptat să se alăture celor din familia regală la balcon.

Reprezintă un moment important în recuperarea prinţesei, marcând prima ei apariţie publică din ziua de Crăciun - cu câteva săptămâni înainte de diagnosticarea cancerului.

Kate a oferit vineri o actualizare a stării sale de sănătate, spunând că a făcut „progrese bune" în recuperare, dar se aşteaptă ca tratamentul să mai dureze câteva luni şi că „nu a ieşit încă din impas".

Regele Carol al III-lea participă, de asemenea, în ciuda faptului că se află şi el sub tratament pentru cancer.

Trooping the Colour este magnificul spectacol militar în cadrul căruia 1.400 de ofiţeri şi soldaţi, împreună cu 400 de muzicieni şi 200 de cai, defilează pe străzile Londrei, de la Palatul Buckingham până la Horse Guard's Parade, în timp ce mulţimea se aliniază pe traseu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici