Prinţul Andrew, Prinţul Harry şi Meghan nu vor apărea la balconul regal în weekendul Jubileului

Palatul Buckingham a pus capăt lunilor de speculaţii cu privire la prezenţa în balconul regal a ducelui şi ducesei de Sussex, care s-au retras din viaţa regală în 2020, sau pe prinţul Andrew, în timpul weekendului Jubileului de Platină.

611 afișări
Imaginea articolului Prinţul Andrew, Prinţul Harry şi Meghan nu vor apărea la balconul regal în weekendul Jubileului

Regina a decis ca doar membrii activi ai familiei regale să i se alăture în balconul Palatului Buckingham pentru Trooping the Colour, scrie Sky News. Asta înseamnă că prinţul Andrew, prinţul Harry şi Meghan nu vor fi alături de ea pentru momentul Jubileului de Platină.

Confirmarea de la Palatul Buckingham pune capăt speculaţiilor privind prezenţa ducilor de Sussex în timpul festivităţilor, dat fiind faptul că ei s-au îndepărtat de îndatoririle regale în 2020, sau pe ducele de York, căruia i-au fost retrase patronajele regale şi titlurile militare din cauza acuzaţiilor de abuz sexual care l-au vizat.

Momentul de la balcon este în mod normal o mare ocazie de familie şi constituie piesa centrală a Trooping the Colour, parada militară care marchează ziua oficială de naştere a reginei.

În acest an, aceasta va avea loc pe 2 iunie şi va marca începutul oficial al unui weekend de celebrare a Jubileului de Platină.

Regina Elisabeta este primul monarh britanic care a domnit timp de 70 de ani.

O sursă de la palat a declarat însă pentru Sky News că soţii Sussex sunt „membri foarte iubiţi ai familiei” şi au fost invitaţi la alte evenimente dedicate Jubileului, la fel ca şi soţii York, inclusiv prinţul Andrew.

În trecut, au existat momente de balcon „reduse”, inclusiv la sfârşitul weekend-ului Jubileului de Diamant, unde reginei i s-au alăturat doar Prinţul Charles, Camilla. ducele şi ducesa de Cambridge şi Prinţul Harry, dar este neobişnuit ca monarhul să pună o restricţie pentru Trooping the Colour.

Palatul a declarat că este probabil ca şi alţi membri ai Familiei Regale să fie implicaţi în alte evenimente planificate, dar cine va apărea şi unde va fi anunţat mai aproape de acel moment.

Încă nu este clar când va fi văzută regina pe parcursul weekend-ului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici