Prinţul Harry a ucis un comandant al insurgenţilor talibani, în octombrie

Prinţul Harry a ucis un lider de gherilă al talibanilor în cursul unei operaţiuni militare desfăşurate în Afganistan în octombrie, dezvăluie unul dintre camarazii săi, citat de site-ul contactmusic.com.

2302 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry a ucis un comandant al insurgenţilor talibani, în octombrie

Prinţul Harry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul în vârstă de 28 de ani - care participă în prezent la operaţiunile militare din Afganistan şi este poreclit "Marele H" ("Big H") de către colegii de arme - a fost cel care a lansat o rachetă de tip Hellfire spre poziţii militare ale talibanilor în cursul unei operaţiuni desfăşurate în octombrie, informează contactmusic.com.

"Efectuam o misiune de patrulare şi au fost solicitate elicopterele Apache. Am auzit vocea la staţia de radiocomunicaţii şi am ştiut că era Marele H. Au atacat şi omorât un comandant al talibanilor", a dezvăluit unul dintre camarazii săi într-un interviu acordat ziarului The Sun.

Prinţul Harry, copilot al elicopterelor militare de tip Apache, este staţionat la o bază aeriană din provincia afgană Helmand şi participă zilnic la misiuni de luptă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici