Prinţul Harry ar fi fost păcălit de ruşi să spună: Trump are mâinile pătate de sânge

  • Prinţul Harry ar fi fost victima unei farse puse la cale de doi ruşi care au pretins că sunt Greta Thunberg, arată Mirror.
  • O voce care pare a fi a lui Harry poate fi auzită afirmând că Donald Trump ”are mâinile pătate de sânge”.
  • Ruşii Vladimir Kuznetsov şi Alexey Stolyarov i-au mai păcălit de-a lungul timpului pe primul ministru britanic Boris Johnson, pe americanul Bernie Sanders şi pe Elton John.
3445 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry ar fi fost păcălit de ruşi să spună: Trump are mâinile pătate de sânge

Prinţul Harry ar fi fost păcălit de ruşi să spună: Trump are mâinile pătate de sânge

Prinţul Harry poate fi auzit afirmând "lumea e condusă de nişte oameni foarte bolnavi”. Harry ar fi spus şi că Donald Trump ”are sânge pe mâini” în timpul unei farse telefonice puse la cale de doi ruşi.

Vladimir Kuznetsov şi Alexey Stolyarov, care folosesc pseudonimele Vovan şi Lexus sunt în spatele glumei. Prinţul ar fi crezut că este sunat de activista suedeză Greta Thunberg.

O voce care seamănă cu a ducelui de Sussex poate fi auzită afirmând că preşedintele american e vinovat de ”morţi umane şi de uciderea unor întregi comunităţi”, din cauza atitudinii pe care o are faţă de folosirea combustibililor fosili.

“Lumea e condusă de nişte oameni foarte bolnavi”, ar spune Harry în înregistrarea publicată online.

Harry nu s-a ferit să le explice celor doi ruşi că a fost ”separat complet” de Familia Regală britanică.

Nu este prima dată când Vovan şi Lexus păcălesc o celebritate. Cei doi ruşi i-au mai avut ca victime pe primul ministru britanic, Boris Johnson, pe candidatul la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Bernie Sanders şi pe cântăreţul Elton John.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici