Prinţul Philip a fost externat, după patru săptămâni în spital. Soţul reginei Elisabeta s-a întos la reşedinţa regală

  • Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta, în vârstă de 99 de ani, a fost externat după ce a petrecut patru săptămâni în spital pentru tratamentare unei infecţii şi pentru a avea o procedură cardiacă.
  • Philip, ducele de Edinburgh, a fost internat la Spitalul privat King Edward VII’s pe 16 februarie după ce s-a simţit rău şi i s-a administrat un tratament pentru o boală nespecificată.
  • El a fost transferat la începutul acestei luni la un centru cardiac specializat unde a fost supus unei proceduri pentru o afecţiune cardiacă preexistentă.
1029 afișări
Imaginea articolului Prinţul Philip a fost externat, după patru săptămâni în spital. Soţul reginei Elisabeta s-a întos la reşedinţa regală

Prinţul Philip a fost externat, după patru săptămâni în spital. Soţul reginei Elisabeta s-a întos la reşedinţa regală

Ducele a părăsit marţi spitalul King Edward la scurt timp după ora locală 10:30. El a fost dus la maşină într-un scaun cu rotile şi s-a întors la castelul Windsor, reşedinţa regală la vest de Londra, salutând pe cei de afară la sosire, relatează Reuters,

„Alteţa Sa Regală doreşte să mulţumească întregului personal medical care l-a îngrijit atât la Spitalul Regele Edward al VII-lea, cât şi la Spitalul Sf. Bartolomeu, precum şi tuturor celor care şi-au trimis urările”, a declarat Palatul Buckingham într-o declaraţie.

De când a fost internat, ducele a fost vizitat public doar de fiul său cel mare, prinţul Charles, moştenitorul tronului.

Regina, în vârstă de 94 de ani, a rămas la castelul Windsor, unde cuplul a stat în timpul pandemiei de coronavirus şi a continuat să îşi îndeplinească sarcinile oficiale prin video. Atât ea, cât şi Philip au primit vaccinul împotriva COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici