Prinţul William, mesaj de încurajare pentru britanici. Decesele cauzate de COVID-19 în spitalele din Marea Britanie trec de 10.000

Prinţul William a declarat că „Marea Britanie îşi atinge adevăratul potenţial atunci când se confruntă cu o criză”, conform unui comunicat emis de biroul său, în cel mai recent dintr-o serie de mesaje transmise de familia regală care încearcă să încurajeze naţiunea în timpul pandemiei, potrivit Reuters.

1408 afișări
Imaginea articolului  Prinţul William, mesaj de încurajare pentru britanici. Decesele cauzate de COVID-19 în spitalele din Marea Britanie trec de 10.000

Prinţul William: Marea Britanie este în cel mai bun caz într-o criză. Decesele cauzate de COVID-19 în spitalele din Marea Britanie trec de 10.000

Regina Elisabeta s-a adresat de două ori britanicilor săptămâna trecută, în timp ce prinţul Charles, care a fost pozitiv pentru noul virus, a emis de asemenea mai multe mesaje video şi audio de la recuperarea sa.

Mesajul lui William a apărut într-o zi când numărul de moarte COVID-19 din spitale din Regatul Unit a trecut de 10.000, după o creştere de 737, a anunţat duminica Ministerul Sănătăţiidde la Londra,

„Cred că Marea Britanie îşi atinge adevăratul potenţial atunci când se confruntă cu o criză”, a spus nepotul reginei în timpul unui apel cu o organizaţie de caritate comunitară din nordul Angliei, care administrează o bancă de alimente şi livrează mese calde oamenilor izolaţi.

„Cu toţii ne unim şi spiritul comunitar vine mai repede decât orice altceva”, a spus William în apel, potrivit biroului său de la Palatul Kensington.

William, care se află pe poziţia a doua la tron ​​după tatăl său Charles, a devenit patronul National Emergency Emergency Trust (NET) pe 2020, a informat palatul.

Creată în 2019, NET încearcă să se coordoneze cu organizaţiile non-profit pentru a direcţiona donaţiile publice către apeluri specifice şi pentru a distribui fonduri în mod echitabil şi eficient.

Apelul pentru Coronavirus al NET, lansat de William în martie, a strâns câteva milioane de lire sterline.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici