Procedura demiterii lui Donald Trump: Secretarul american pentru Energie refuză să se prezinte la audieri în cazul anchetei ce îl vizează pe liderul de la Casa Albă

Rick Perry, secretarul american al Energiei, a fost invitat la audieri în Camera Reprezentanţilor în cazul anchetei care ar putea conduce la demiterea preşedintelui Donald Trump, însă oficialul a anunţat că refuză să participe la audieri secrete, informează postul CNBC.

432 afișări
Imaginea articolului Procedura demiterii lui Donald Trump: Secretarul american pentru Energie refuză să se prezinte la audieri în cazul anchetei ce îl vizează pe liderul de la Casa Albă

Procedura demiterii lui Donald Trump: Secretarul american pentru Energie refuză să se prezinte la audieri în cazul anchetei ce îl vizează pe liderul de la Casa Albă

Interacţiunile preşedintelui Donald Trump cu Ucraina pentru investigarea afacerilor familiei lui Joseph Biden sunt obiectul unei anchete a mai multor comisii din Camera Reprezentanţilor, controlată de opoziţia democrată.

„Secretarul nu va participa la o procedură inchizitorială secretă unde este interzisă prezenţa consilierului juridic ai agenţiei", a declarat Shaylyn Hynes, purtătorul de cuvânt al Departamentului Energiei.

„Dacă comisia este interesată să efectueze o procedură serioasă poate trimite secretarului o invitaţie de a participa la o audiere publică, unde consilierul Departamentului poate fi prezent şi la care poporul american poate asista", a completat Hynes.

Perry, care a anunţat recent că se va retrage din funcţie, este implicat în această anchetă întrucât el a condus delegaţia americană prezentă la ceremonia de învestire a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, înlocuindu-l pe vicepreşedintele Mike Pence.

Foto: Hepta

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici