Procesul lui Thomas Mair, presupusul asasin al deputatei Jo Cox, va avea loc în toamnă

Procesul lui Thomas Mair, bărbatul acuzat de uciderea deputatei britanice Jo Cox, va avea loc în noiembrie 2016, a declarat unul dintre judecătorii Înaltei Curţi de Justiţie, informează cotidianul The Guardian.

686 afișări
Imaginea articolului Procesul lui Thomas Mair, presupusul asasin al deputatei Jo Cox, va avea loc în toamnă

Procesul lui Thomas Mair, presupusul asasin al deputatei Jo Cox, va avea loc în toamnă

Thomas Mair, în vârstă de 52 de ani, este pus sub acuzare pentru crimă cu premeditare, vătămare corporală din culpă şi deţinerea unei arme de foc.

Deputata laburistă Jo Cox, în vârstă de 41 de ani, susţinătoare a rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană, a murit după ce a fost împuşcată şi înjunghiată la data de 16 iunie, în Anglia, de Mair, un extremist favorabil ieşirii ţării din UE.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici