Procurorul general israelian a respins cererea lui Netanyahu privind amânarea audierii sale

Procurorul general al Israelului, Avichai Mandelblit, a respins joi cererea premierului Benjamin Netanyahu, privind amânarea unei audieri, afirmând că noile alegeri nu constituie o justificare suficientă a întârzierii procedurilor, relatează site-ul Ynetnews.com.

186 afișări
Imaginea articolului Procurorul general israelian a respins cererea lui Netanyahu privind amânarea audierii sale

Procurorul general israelian a respins cererea lui Netanyahu privind amânarea audierii sale

Israelul va vota din nou în luna septembrie, audierea urmând să aibă loc la începutul lunii octombrie.

"Date fiind circumstanţele, nu există nicio justificare pentru îndeplinirea cererii şi schimbarea datei la care va avea loc audierea", a declarat procurorul general.

Parlamentul Israelului (Knesset) a fost dizolvat, la sfârşitul lunii mai, întrucât Benjamin Netanyahu, liderul partidului Likud şi premier în exerciţiu, nu a reuşit formarea unei coaliţii majoritare, astfel că vor fi organizate alegeri legislative anticipate.

 

Taguri:
israel,
audiere,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici