Produsele găsite în casa lui Oscar Pistorius ar fi stimulente sexuale

Produsele găsite la domiciliul lui Oscar Pistorius, campionul paralimpic acuzat că şi-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor, ar fi substanţe destinate stimulării sexuale, a scris, duminică, publicaţia City Press.

1096 afișări
Imaginea articolului Produsele găsite în casa lui Oscar Pistorius ar fi stimulente sexuale

Produsele găsite în casa lui Oscar Pistorius ar fi stimulente sexuale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anchetatorul Hilton Botha, care între timp nu se mai ocupă de acest caz, anunţase miercuri în faţa tribunalului din Pretoria că echipa sa a găsit "două cutii de testosteron" şi seringi în casa lui Pistorius.

Avocatul apărării Barry Roux a spus că este vorba de "un remediu pe bază de plante".

Medicul sportiv Jon Patricios a explicat pentru City Press că produsul administrat prin injectare este format din bucăţi de inimă şi testicule de animale, plante şi vitamine şi este folosit în general pentru a combate eşecurile sexuale. Patricios a mai spus că produsul nu este recomandat sportivilor, deoarece acesta poate creşte nivelul de testosteron.

Produsele confiscate de la casa lui Oscar Pistorius au fost trimise pentru analize la laboratorul antidoping de la Bloemfontein, iar parchetul a refuzat să comenteze până când nu se vor afla rezultatele.

Oscar Pistorius a fost eliberat pe cauţiune, vineri, la Pretoria, el urmând să compară din nou în faţa tribunalului la 4 iunie.

Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de 13 spre 14 februarie. Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici