Protest violent în Ucraina. Manifestanţii au încercat să intre în parlament

  • Proteste violente au loc în Kiev pentru a bloca adoptarea unei legi cu privire la casele de marcat
  • Circa 2.000 de manifestanţi au încercat să intre în parlament.
  • Forţele de ordine au intervenit folosind gaze lacrimogene.
10867 afișări
Imaginea articolului Protest violent în Ucraina. Manifestanţii au încercat să intre în parlament

Sursa foto: Facebook Aleksandr Goncharov

Mii de oamenii protestează în Ucraina în încercarea de a bloca adoptarea unei legi privind IMM-urile. Aproximativ 2.000 de manifesstanţi au spart gardul şi încearcă să ia cu asalt clădirea parlamentului, potrivit agenţiei de presă din Ucraina Ukrinform.

Oamenii legii reţin oameni şi folosesc gaze lacrimogene. Potrivit informaţiilor din presă, oamenii legii au început deja curăţarea zonei de sub Rada Supremă. Au demolat scena activiştilor, au reţinut protestatari şi au folosit gaze lacrimogene.

Deputaţii Radei Supreme au fost evacuaţi printr-un pasaj subteran. Potrivit presei, în clădirea parlamentului au rămas doar jurnalişti şi agenţi de pază.

Între timp, protestatarii continuă să încerce să pătrundă în clădirea parlamentului. Sunt respinşi de forţele de securitate.

Au existat informaţii că unul dintre protestatari ar fi fost în apropierea clădirii Rada fără semne de viaţă. Există şi victime printre forţele de ordine

Protestele pentru desfiinţarea caselor de marcat obligatorii pentru persoanele fizice se desfăşoară încă din dimineaţa zilei de 25 ianuarie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici