Protestatarii au aruncat bălegar în faţa casei ambasadorului Rusiei din Polonia

  • Protestatarii polonezi au aruncat bălegar în faţa casei ambasadorului Rusiei din Polonia.
  • Protestatarii polonezi au aruncat bălegar în faţa casei ambasadorului Rusiei din Polonia.
  • Alţi protestatari au făcut zgomot în apropierea unei clădiri a diplomaţilor ruşi.
828 afișări
Imaginea articolului Protestatarii au aruncat bălegar în faţa casei ambasadorului Rusiei din Polonia

Protestatarii au aruncat bălegar în faţa casei ambasadorului Rusiei din Polonia

Incidentele au avut loc sâmbătă, în ziua în care se împlinesc doi ani de la izbucnirea războiului din Ucraina. Demonstranţii au aruncat două tone de bălegar în afara casei ambasadorului rus în Polonia.

Apoi, participanţii au acoperit grămada de gunoi de grajd cu un steag rusesc însângerat şi înscripţionat cu litera „Z”. Ambasadorul locuieşte în Konstancin-Jeziorna, un oraş de lângă Varşovia.

În altă parte a oraşului, la ora locală 6.00, protestatarii s-au adunat şi au ascultat sunetul sirenelor, focurilor de armă şi exploziilor. Incidentul a avut loc în faţa unei clădiri care găzduieşte diplomaţi ruşi.

Polonezii sunt printre cei mai înfocaţi susţinători ai ucrainenilor în războiul contra ruşilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici