Proteste în inima UE: Mii de manifestanţi mărşăluiesc în Bruxelles faţă de măsurile anti-COVID

Mii de oameni protestează, duminică, în centrul oraşului Bruxelles faţă de măsurile împotriva COVID-19, pe care guvernul le-a impus pentru a opri răspândirea virusului.

2152 afișări
Imaginea articolului Proteste în inima UE: Mii de manifestanţi mărşăluiesc în Bruxelles faţă de măsurile anti-COVID

Proteste în inima UE: Mii de manifestanţi mărşăluiesc în Bruxelles faţă de măsurile anti-COVID

Mulţi dintre manifestanţi au protestat şi faţă de îndemnurilor repetate la vaccinare şi au spus că sunt împotriva oricăror măsuri de impunere a vaccinării obligatorii.

Manifestanţii au avut cu ei un banner uriaş pe care au scris „Împreună pentru libertate”.

Unii protestatari au folosit fumigene şi petarde.

În ultimele zile, au existat proteste în multe ţări europene, faţă de măsurile aspre luate de Guverne pentru a opri răspândirea virusului.

Poliţia olandeză a arestat sâmbătă peste 30 de persoane în timpul protestelor de la Haga şi alte oraşe din Olanda.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici