Cu ce medicamente ar putea fi tratat cel mai puternic om al planetei. Protocol de tratament anti-Covid pentru Trump

  • Protocolul de tratament anti-Covid nu diferă cu mult în SUA faţă de cel aplicat în Europa
  • În protocol se regăsesc Remdesivirul, Tocilizumabul, Dexametazona şi plasma de la pacienţii vindecaţi de Covid 19
  • Dr. Rafila: Într-o situaţie de genul ăsta se aplică o schemă terapeutică adecvată fazei infecţiei
  • Dr. Ion Alexie din Las Vegas: Cel mai probabil au făcut camere de terapie intensivă la Casa Albă
6905 afișări
Imaginea articolului Cu ce medicamente ar putea fi tratat cel mai puternic om al planetei. Protocol de tratament anti-Covid pentru Trump

Cu ce medicamente ar putea fi tratat cel mai puternic om al planetei. Protocol de tratament anti-Covid pentru Trump

Protocoalele de tratament care se aplică în spitalele din SUA nu sunt cu mult diferite faţă de ce se întâmplă în Europa. În funcţie de stadiul bolii medicii folosesc pentru cei infectaţi plasmă de la pacienţii vindecaţi de Covid 19, Remdesivir, antiviralul care reduce perioada de spitalizare, dexametazonă, acel antiinflamator pentru formele de boală moderate şi severe, dar şi Tocilizumab, anticorpi monoclonali pentru stadiile medii şi grave de Covid.

Iată ce spune Profesorul Rafila despre tratamentul Preşedintelui Trump: 

„Părerea mea este că într-o situaţie de genul ăsta se aplică o schemă terapeutică adecvată tipului sau fazei, tipului de infecţie, dacă e formă asimptomatică sau uşoară, medie sau gravă, nu e cazul, cred că e vorba de o fază asimptomatică sau uşoară în acest moment şi probabil că un tratament etiologic, cu Remdesivir”

Medicul infecţionist Ion Alexie de la Spitalul Summerlin din Las Vegas îţi spune şi cum arată lucrurile acum în interiorul Casei Albe: 

„Sunt convins că, dacă va fi nevoie îl vor trata la Casa Albă, cel mai probail au făcut camere de terapie intensivă şi au personalul care le trebuie acolo, nu cred că-şi vor lua riscul de a-l duce la alt spital unde ar putea să aibă alte complicaţii, părerea mea e că în fiecare zi îl vor arăta la televizor, să liniştească lumea, să se ştie că este în stare bună şi că poate să ia decizii, dacă cumva se îmbolnăveşte rău şi nu mai apare la televizor este un semn prost”, a spus dr Ion Alexie din Las Vegas, medic infecţionist.

Medicul Alexie, care îngrijeşte pacienţi cu Covid, îţi explică şi cum ar putea arăta tratamentul Preşedintelui Trump, în funcţie de complicaţiile care pot apărea: 

„Acum este asimptomatic şi cel mai probabil va primi plasmă convalescentă, Remdesivir,  Vitamina D3, Vitamina C şi Zinc. Dacă are infiltrate – pneumonie la computer tomograf este posibil să primească şi dexametazonă. I se va testa în sânge nivelul de interleukină 6 şi dacă este crescut are risc mare de furtună de citokine şi să se îmbolnăvească rău. În acest caz i se va da dexametazonă împreună cu Remsedivirul. Cei doi au acum pe deget în permanenţă puls-oximetrul. Îi vor testa oxigenarea în sânge continuu”, a precizat dr. Ion Alexie.

Medicul explică şi ce aparatura este folosită în America pentru schimbul de plasmă, procedură pe care Preşedintele Trump ar putea să o facă dacă i se înrăutăţeşte starea.

„Acest tratament se poate face la bolnavii infectaţi cu Covid şi care developează vasculita, Kawasaki Sindrome, acum se filtrează plasma pacienţilor care se aruncă din această pungă mare, şi plasma este înlocuită cu plasmă de transfuzii, şi merge în pacient”, a menţionat medicul infecţionist, angajat la un spital din Las Vegas. 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici