Punerea sub acuzare a lui Donald Trump, comparată cu procesul lui Iisus. Declaraţiile unui republican. VIDEO

Barry Loudermilk, membru republican al Congresului din SUA, a criticat punerea sub acuzare a lui Donald Trump, comparând ancheta privind discuţia Zelenski-Trump cu procesul lui Iisus, scrie BBC.

545 afișări
Imaginea articolului Punerea sub acuzare a lui Donald Trump, comparată cu procesul lui Iisus. Declaraţiile unui republican. VIDEO

Sursa FOTO: Profimedia Images

Politicianul republican a comparat procedurile de demitere împotriva lui Donald Trump cu răstignirea lui Iisus Hristos, declarând că Mântuitorul Creştinismului a avut parte de un proces mai corect decât cel al preşedintelui SUA. 

Loudermilk a făcut referire şi la Ponţiu Pilat, guvernatorul roman care a condus procesul lui Iisus şi a ordonat răstignirea în Noul Testament, informează BBC.

„Atunci când Iisus a fost condamnat pe nedrept, Ponţiu Pilat i-a oferit lui Iisus oportunitatea de a-şi cunoaşte acuzatorii”, a mai spus Loudermilk. 

Camera Reprezentanţilor a votat, miercuri, articolele de inculpare a preşedintelui Donald Trump pentru abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului, în vederea demiterii acestuia.

Donald Trump este al treilea preşedinte din istoria Statelor Unite care a fost pus sub acuzare, după Andrew Johnson şi Bill Clinton.

Reacţiile din partea Casei Albe şi a lui Donald Trump nu au întârziat să apară după votul istoric din Camera Reprezentaţilor, decizia fiind condamnată de preşedintele SUA.

"După trei ani de vânătoare de vrăjitoare, farse şi înşelăciuni, democraţii din Camera Reprezentanţilor încearcă să anuleze voturile a milioane de americani patrioţi", a scris Trump pe Twitter.

Casa Albă a transmis că inculparea lui Donald Trump este unul dintre cele mai "ruşinoase episoade politice din istoria ţării".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici