Putin a ajuns la Smolensk pentru un ultim omagiu adus preşedintelui polonez - VIDEO

Premierul rus, Vladimir Putin, a ajuns duminică la Smolensk, în vestul Rusiei, pentru a-i aduce un ultim omagiu preşedintelui polonez Lech Kaczynski, care a murit în catastrofa aeriană produsă cu o zi înainte.

27 afișări
Imaginea articolului Putin a ajuns la Smolensk pentru un ultim omagiu adus preşedintelui polonez - VIDEO

Putin a ajuns la Smolensk pentru un ultim omagiu adus preşedintelui polonez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O ceremonie în onoarea preşedintelui este prevăzută pe aeroportul din Smolensk, după care trupul neînsufleţit al preşedintelui va fi repatriat la Varşovia.

Avionul care va transporta cadavrul preşedintelui va ateriza pe aeroportul militar din Varşovia în jurul orei locale 14.30 (15.30 ora României), a anunţat Ministerul polonez al Apărării.

Catastrofa aeriană s-a produs în apropiere de Smolensk, la peste 400 de kilometri vest de Moscova. Toate cele 96 de persoane aflate la bordul avionului au murit, inclusiv preşedintele Kaczynski şi soţia acestuia.

Video stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici