Putin a mers în Ucraina. Kremlinul a publicat astăzi mai multe videoclipuri, dar Putin poate fi auzit spunând "Se apropie Paştele" / "Eroarea" a fost corectată la scurt timp

Preşedintele rus Vladimir Putin a vizitat trupele din două regiuni ocupate din Ucraina, potrivit unei înregistrări video difuzate marţi de Kremlin, fiind pentru a doua oară într-o lună când vizitează teritoriile ocupate în urma invaziei, relatează Bloomberg.

1305 afișări
Imaginea articolului Putin a mers în Ucraina. Kremlinul a publicat astăzi mai multe videoclipuri, dar Putin poate fi auzit spunând "Se apropie Paştele" / "Eroarea" a fost corectată la scurt timp

Putin a mers în Ucraina. Kremlinul a publicat mai multe videoclipuri astăzi, dar în unul Putin poate fi auzit spunând "Se apropie Paştele" / "Eroarea" a fost corectată la scurt timp

Preşedintele rus Vladimir Putin a vizitat trupele din două regiuni ocupate din Ucraina, potrivit unei înregistrări video difuzate marţi de Kremlin, fiind pentru a doua oară într-o lună când vizitează teritoriile ocupate în urma invaziei.

Putin a fost filmat întâlnindu-se cu ofiţeri ai Gărzii Naţionale Vostok în regiunea Luhansk din estul Ucrainei şi la sediul trupelor din sudul Khersonului, unde a ascultat rapoarte despre evoluţiile militare.

"Este important pentru mine să vă aud părerea despre situaţie", le-a spus el ofiţerilor într-o înregistrare video publicată de Kremlin.

Apariţia lui Putin în Ucraina a avut loc în momentul în care forţele ucrainene se pregătesc să organizeze o contraofensivă. Rusia a renunţat la planurile pentru o ofensivă proprie după ce nu a reuşit să câştige mult teren.

Nu a fost clar din videoclipurile Kremlinului când au avut loc vizitele în regiunile Luhansk şi Kherson, dar au existat indicii că acestea au avut loc în urmă cu câteva zile. În versiunea clipului difuzată pentru prima dată de Kremlin, Putin poate fi auzit spunând "Se apropie Paştele", sugerând că vizita a avut loc înainte de sărbătoarea ortodoxă, care a fost duminică. Înregistrarea audio a fost modificată ulterior pentru a elimina referirea la Paşte folosind tipul viitor, potrivit Agentstvo, un site de ştiri independent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici