BREAKING NEWS   Putin face o vizită surpriză în Ucraina, deşi este căutat la nivel internaţional pentru crime de război

Într-o filmare postată pe Telegram apare dictatorul rus, alături de suita sa, vizitând Crimeea.

10850 afișări
Imaginea articolului Putin face o vizită surpriză în Ucraina, deşi este căutat la nivel internaţional pentru crime de război

Kremlin.ru

Putin a sosit în Crimeea ocupată temporar de forţele ruse din februarie 2014,  a anunţat presa locală. Dictatorul rus, căutat la nivel internaţional pentru crime de război, a fost filmat în timp ce vizita Crimeea, cu ocazia aniversării a nouă ani de la ocuparea peninsulei, raportează United24Media pe canalul său de Telegram. 

Vladimir Putin s-a deplasat în Portul Sevastopol, însoţit de guvernatorul Crimeei, Mihail Razvojaiev.

Mai mulţi utilizatori şi comentatori de pe Telegram şi Facebook au remarcat câteva diferenţe şi scriu că persoană prezentă în filmare nu este Vladimir Putin, ci o sosie, iar dictatorul rus s-ar afla ascuns în buncărul din Siberia. 

 

Vizita lui Putin în Crimeea a fost anunţată de presa rusească locală de pe 12 martie 2023. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici