Putin a testat o nouă rachetă balistică intercontinentală, simulând un atac nuclear asupra Ucrainei

1219 afișări
Imaginea articolului Putin a testat o nouă rachetă balistică intercontinentală, simulând un atac nuclear asupra Ucrainei

Ministerul Apărării din Rusia

Vladimir Putin, dictatorul de la Kremlin, a anunţat că Rusia a efectuat, cu succes, la începutul lunii octombrie, testarea unei rachete  balistice intercontinentale ce poate transporta încărcătură nucleară, numită Yars. 

Federaţia Rusă a anunţat în acest an suspendarea acordului bilateral nuclear cu SUA, precum şi suspendarea tratatului care interzice testele nucleare.

Nu mai încape nicio îndoială că lumea se află oficial în cel de-al Doilea Război Rece. 

Totuşi, potrivit BBC, guvernul american a asigurat că nu există niciun indiciu că Kremlinul ar planifica un atac nuclear asupra Ucrainei sau asupra NATO, fiind doar o mişcare de intimidare a regimului decadent de la Kremlin. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici