Putin, despre bombardamentele din Gaza: "Nimic de genul acesta nu se întâmplă în Ucraina" / Declaraţia vina la o zi după ce Rusia a lovit blocuri de locuinţe şi un spital în Kiev

Vladimir Putin susţine astăzi o conferinţă de presă maraton pe care o foloseşte pentru a se lăuda cu succesul armatei sale în războiul din Ucraina şi pentru a da tonul campaniei sale prezidenţiale la alegerile de anul viitor. Printre subiectele abordate s-a aflat şi conflictul dintre Israel şi Hamas.

381 afișări
Imaginea articolului Putin, despre bombardamentele din Gaza: "Nimic de genul acesta nu se întâmplă în Ucraina" / Declaraţia vina la o zi după ce Rusia a lovit blocuri de locuinţe şi un spital în Kiev

Putin, despre bombardamentele din Gaza: "Nimic de genul acesta nu se întâmplă în Ucraina" / Declaraţia vina la o zi după ce Rusia a lovit blocuri de locuinţe şi un spital în Kiev

Un reporter l-a întrebat pe liderul rus dacă ONU "şi-a pierdut funcţia" prin faptul că nu a reuşit să împiedice loviturile israeliene în Gaza.

Referindu-se la ONU, Putin a spus că structura instituţiei, ce necesită consens, înseamnă că nu se pot lua decizii acolo.

"Tot ceea ce se întâmplă (în Gaza) este o catastrofă", spune Putin.

Putin a comparat loviturile israeliene cu "operaţiunea militară specială rusă" şi a spus că "nimic de genul acesta nu se întâmplă în Ucraina".

Declaraţia lui Putin vine la o zi după ce armata rusă a vizat Kievul, rănind zeci de civili. Un spital de pediatrie a suferit daune.

Putin a mai precizat că preşedintele Turciei joacă un rol de lider pentru a opri "tragedia" din Gaza şi pentru a crea condiţii pentru o pace pe termen lung.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici