Putin: Puterile nucleare poartă o responsabilitate specială privind dezvoltarea durabilă a omenirii

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri, cu ocazia discursului său privind Starea Naţiunii, că marile puteri ce dispun de arme nucleare au o responsabilitate specială privind conservarea şi dezvoltarea durabilă a omenirii, relatează site-ul agenţiei Tass.

758 afișări
Imaginea articolului Putin: Puterile nucleare poartă o responsabilitate specială privind dezvoltarea durabilă a omenirii

Sursă foto: Profimedia

"Statele fondatoare ale ONU trebuie să dea un exemplu. Cele cinci puteri nucleare poartă o responsabilitate specială privind conservarea şi dezvoltarea durabilă a omenirii", a afirmat liderul rus.

"Cele cinci naţiuni (membri permanenţi ai Consiliului de securitate al Naţiunilor Unite) trebuie să înceapă cu măsuri de neutralizare a ameninţărilor privind un război global, să vină cu noi abordări pentru a asigura stabilitatea pe tot globul, care ar trebui să ţină cont pe deplin de aspectele politice, economice şi militare ale relaţiilor internaţionale moderne", a explicat Vladimir Putin.

"Rusia este deschisă să consolideze cooperarea cu toţi partenerii interesaţi. Nu ameninţăm pe nimeni şi nu încercăm să ne impunem voinţa", a adăugat liderul de la Kremlin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici