Putin: "Regimul nazist de la Kiev făcea experimente cu tulpini de coronavirus, antrax, holeră şi pestă porcină africană sub conducerea Pentagonului"

Vladimir Putin acuză Ucraina că efectua experimente cu arme biologie ce includeau tulpini de coronavirus, antrax, holeră şi pestă porcină africană, şi chiar cu sprijinul financiar al Pentagonului. Din acest motiv, Rusia a declanşat "Operaţiunea Specială" în Ucraina.

46886 afișări
Imaginea articolului Putin: "Regimul nazist de la Kiev făcea experimente cu tulpini de coronavirus, antrax, holeră şi pestă porcină africană sub conducerea Pentagonului"

Vladimir Putin a expus motivele pentru care a declanşat invadarea Ucrainei. Susţine că ucrainenii n-au respectat deloc Acordul de la Minsk. 

"Permiteţi-mi să vă reamintesc că la început, în dimineaţa zilei de 24 februarie, am expus public şi deschis motivele şi obiectivele principale ale acţiunilor Rusiei. Acesta este un act de ajutorare a oamenilor noştri din Donbass, care de aproape 8 ani se confruntă cu un adevărat genocid prin cele mai barbare metode - blocade, acţiuni punitive pe scară largă, acte de terorism şi bombardamente constante.

Si pentru ce? Doar pentru că au vrut să beneficieze de drepturi fundamentale ale omului - să trăiască în conformitate cu legile şi tradiţiile strămoşilor lor, să vorbească limba maternă, să-şi crească copiii aşa cum îşi doresc. În acelaşi timp, autorităţile de la Kiev nu numai că au ignorat, dar au şi sabotat în toţi aceşti ani implementarea pachetului de măsuri de la Minsk pentru soluţionarea paşnică a crizei".

Putin  acuză "regimul nazist de la Kiev" că a  planificat să adere la NATO şi să fabrice arme de distrugere în masă.  

"Dar la sfârşitul anului trecut ei au refuzat public să continue implementarea acestora. De asemenea, au început implementarea practică a planurilor de aderare la NATO. Mai mult, au existat şi declaraţii ale autorităţilor de la Kiev cu privire la intenţia lor de a-şi crea acum propriile arme nucleare şi modalităţi de livrare a acestora. A fost o adevărată ameninţare. În viitorul previzibil, cu asistenţă tehnică străină, regimul pro-nazist de la Kiev ar fi putut pune mâna pe arme de distrugere în masă".

Preşedintele Rusiei acuză  Ucraina că producea arme biologice şi făcea experimente chiar cu tulpini de coronavirus, iar Pentagonul o sprijinea financiar. 

"Şi ţinta lor ar fi fost, desigur, Rusia. Ucraina a coordonat şi o reţea de zeci de laboratoare, unde, sub conducerea şi sprijinul financiar al Pentagonului, s-au desfăşurat programe biologice militare, inclusiv experimente cu tulpini de coronavirus, antrax, holeră, pestă porcină africană şi alte boli mortale".

Putin mai spune că diplomaţia nu-şi mai avea rostul: "Astfel, toate variantele de soluţionare a crizei pe cale diplomatică au fost epuizate. Pur şi simplu, am rămas fără opţiuni viabile de a rezolva în mod paşnic problemele care apar, şi nu din vina noastră. Şi, în acest context, pur şi simplu am fost nevoiţi să lansăm o operaţiune militară specială". 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici