Putin se vede mâine cu un vechi prieten. Îl convinge să intre în război?

Şeful Rusiei şi preşedintele Belarusului, Lukaşenko, au programată mâine o întâlnire.

2600 afișări
Imaginea articolului Putin se vede mâine cu un vechi prieten. Îl convinge să intre în război?

Putin se vede mâine cu un vechi prieten. Îl convinge să intre în război?

Preşedinţii Belarusului şi Rusiei, Alexander Lukaşenko şi Vladimir Putin, se vor întâlni mâine, scrie Tass, citând agenţia de ştiri din Belarus.

Forţele armate ruse au pierdut peste 140.000 de soldaţi de la începutul conflictului din Ucraina. Acest lucru a fost anunţat de forţele armate de la Kiev în ultima lor actualizare.

În ultimele 24 de ore, 690 de soldaţi ruşi au murit în luptă pentru un total de 140.460 din 24 februarie.

Luptele continuă. „Oraşul Bahmut va fi capturat în martie sau aprilie”, a afirmat liderul şi fondatorul grupului de mercenari Wagner Evgheni Prigojin, criticând „monstruoasa” birocraţie rusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici