Putin transmite "condoleanţe" familiei lui Evgheni Prigojin. Preşedintele rus l-a descris ca fiind un om cu o soartă dificilă, dar talentat

În primele sale comentarii referitoare la accidentul aviatic în care se pare că a murit liderul Grupului Wagner, Evgheni Prigojin, şi alte nouă persoane, preşedintele rus Vladimir Putin a transmis condoleanţe.

1559 afișări
Imaginea articolului Putin transmite "condoleanţe" familiei lui Evgheni Prigojin. Preşedintele rus l-a descris ca fiind un om cu o soartă dificilă, dar talentat

Putin transmite "condoleanţe" familiei lui Evgheni Prigojin

Preşedintele l-a descris pe Prigozhin ca fiind un om cu o soartă dificilă, dar talentat pe care îl cunoaşte din anii 1990. 

El a declarat că Rusia va analiza ceea ce spun anchetatorii cu privire la accident, dar expertiza asupra incidentului va dura ceva timp.

Comentariile sale vin la 24 de ore de la prăbuşirea avionului în care se aflau şeful Grupului Wagner, Evgheni Prigojin şi alte nouă persoane.

Mulţi experţi şi oameni politici din lumea au spus că Vladimir Putin ar putea fi în spatele prăbuşirii. Doi oficiali americani au declarat că, pe baza informaţiilor lor, o rachetă sol-aer lansată din interiorul Rusiei a doborât aeronava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici