Qatar încearcă să extindă armistiţiul din nou

Negociatorul din Qatar şi-a propus să extindă din nou armistiţiul privind Gaza cu o durată calculată în funcţie de disponibilitatea Hamas de a elibera mai mulţi ostatici, potrivit Sky News.

111 afișări
Imaginea articolului Qatar încearcă să extindă armistiţiul din nou

Qatar încearcă să extindă armistiţiul din nou

Qatarul nu poate confirma numărul exact al ostaticilor israelieni care rămân în mâinile militanţior Hamas după eliberările convenite pentru marţi şi miercuri, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Majed al Ansari.

Luni, Israel şi Hamas au convenit să prelungească armistiţiul cu două zile.

Locul în care sunt ţinuţi ostaticii nu este cunoscut. De asemenea, există informaţii contradictorii cu privire la organizaţiile care îi ţin pe ostatici deoarece pe 7 octombrie, în Israel, au intrat mai multe grupuri.

Cel puţin 40 de femei şi copii nu sunt în mâinile Hamas, a anunţat anterior Qatar. De asemenea, Jihadul Islamic Palestinian a susţinut că ţine captivi 30 de ostatici. În plus, experţii vorbesc despre o reţea de contrabandă între organizaţiile din zonă, astfel încât ostaticii ar putea fi reţinuţi şi de alte grupări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici