Qatarul doreşte compensaţie monetară pentru embargoul arab

Qatarul plănuieşte să ajute cetăţenii şi companiile care solicită compensaţii pentru pierderile financiare de pe urma ”blocadei” vecinilor săi, informează presa internaţională.

680 afișări
Imaginea articolului Qatarul doreşte compensaţie monetară pentru embargoul arab

Qatarul doreşte compensaţie monetară pentru embargoul arab (Imagine: Hepta)

Micul stat din Golful Persic a anunţat că va forma un comitet special ce va ajuta indivizii şi firmele să depună cereri de despăgubiri.

Comitetul va ajuta la acţionarea în mod legal a revendicărilor, conform ministerului de Justiţie a Qatarului.

”Suntem încrezători că avocaţii qatarezi pot apăra statul şi simbolurile sale prin intermediul procedurilor legale corespunzătoare”, a transmis prin intermediul unei postări pe Twitter ministerul, adăugând că va întreprinde ”măsurile legale adecvate împotriva celor care au răspuns în mod abuziv împotriva Qatarului”.

Mii de indivizi şi mai multe afaceri au fost afectate de decizia Arabiei Saudite, Emiratelor Arabe Unite, Bahrainului şi Egiptului de a întrerupe legăturile diplomatice cu Qatarul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici