VIDEO  Rachetele ruşilor au doborât un elicopter ucrainean aflat în recunoaştere: momentul impactului cu solul

Elicopterul ucrainean Mi-8 zboară la altitudine joasă şi este lovit de o rachetă a ruşilor, dintr-un alt elicopter fiind surprins momentul impactului la sol.

31160 afișări
Imaginea articolului Rachetele ruşilor au doborât un elicopter ucrainean aflat în recunoaştere: momentul impactului cu solul

Rachetele ruşilor au doborât un elicopter ucrainean aflat în recunoaştere: momentul impactului cu solul

Două aparate Mi-8 ucrainene survolează zona rurală a regiunii Doneţk, într-un zbor de recunoaştere şi de localizare a poziţiile inamice.

Pe una dintre cele două aeronave este montată o cameră video care înregistrează evenimentele.

Operaţiunea pare să decurgă bine: cele două Mi-8-urile identifică şi lovesc bazele ruseşti.

La un moment dat, unul dintre elicoptere este lovit de o rachetă de-a Moscovei şi loveşte solul.

Celălalt elicopter coboară pentru a ajuta, în timp ce aeronava doborâtă devine o minge de foc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici