Rand Paul se retrage din cursa prezidenţială din Statele Unite

Senatorul republican Rand Paul şi-a suspendat, miercuri, campania electorală pentru a reprezenta Partidul Republican în cursa prezidenţială din Statele Unite, la două zile după alegerile interne din statul Iowa, câştigate de Ted Cruz, informează ABC News.

205 afișări
Imaginea articolului Rand Paul se retrage din cursa prezidenţială din Statele Unite

Rand Paul se retrage din cursa prezidenţială din Statele Unite (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

"A fost o onoare incredibilă să particip la o campanie principială pentru Casa Albă. Astăzi, închei de unde am început, pregătit să lupt pentru cauza libertăţii", a declarat senatorul republican de Kentucky.

Rand Paul, care are o doctrină cu elemente libertariene, s-a clasat pe locul cinci, cu doar 4,5%, în scrutinul organizat de Partidul Republican în statul Iowa, câştigat de Ted Cruz.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici