Rata de popularitate a lui Emmanuel Macron ajunge la cel mai scăzut nivel din ultimele luni - sondaj

Popularitatea preşedintelui francez Emmanuel Macron a scăzut sub 50%, cel mai scăzut nivel din luna octombrie a anului 2017, arată datele unui sondaj citat, duminică, de Politico.eu.

252 afișări
Imaginea articolului Rata de popularitate a lui Emmanuel Macron ajunge la cel mai scăzut nivel din ultimele luni - sondaj

Rata de popularitate a lui Emmanuel Macron ajunge la cel mai scăzut nivel din ultimele luni - sondaj

Potrivit sondajului, 44% dintre francezi s-au declarat mulţumiţi de Emmanuel Macron, o scădere de 6% faţă de luna trecută.

Astfel, rata de popularitate a preşedintelui francez este la cel mai scăzut nivel din ultimele luni, în luna octombrie a anului trecut, 42% dintre cetăţenii Franţei s-au declarat mulţumiţi de Emmanuel Macron.

Şi rata de popularitate a premierului Edouard Philippe este într-o uşoară scădere, fiind creditat de 46% dintre cei chestionaţi.

Sondajul a fost efectuat în perioada 7-17 februarie de către institutul Ifop pentru Le Journal du Dimanche.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici