Doi palestinieni au murit în urma unor atacuri lansate de Armata israeliană în Fâşia Gaza

Doi palestinieni au murit în urma unor atacuri lansate, duminică, în Fâşia Gaza de către Armata Israeliană, care a ripostat după ce patru soldaţi au fost răniţi în urma unei explozii provocate de mişcarea Hamas, informează site-ul postului France 24.

206 afișări
Imaginea articolului Doi palestinieni au murit în urma unor atacuri lansate de Armata israeliană în Fâşia Gaza

Doi palestinieni au murit în urma unor atacuri lansate de Armata israeliană în Fâşia Gaza

Cei doi palestinieni au fost ucişi în sudul Fâşiei Gaza, în apropierea oraşului Rafah.

Armata israeliană a precizat că a tras focuri de avertisment către un grup de palestinieni care se apropiau ”periculos” de gardul de frontieră cu Israelul.

Atacurile Armatei israeliene vin la o zi după ce patru militari au fost răniţi în urma unei explozii provocată de un dispozitiv amplasat de membrii mişcării Hamas la graniţa dintre Israel şi Fâşia Gaza.

Drept reacţie, Israelul a efectuat începând de sâmbătă atacuri aeriene ce au vizat 18 obiective controlate de mişcarea Hamas din Fâşia Gaza.

”Îi vom vâna pe cei responsabili de incidentul de sâmbătă”, a declarat Avigdor Lieberman, ministrul israelian al Apărării.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici