Războiul din Ucraina: căutările în ruinele mall-ului din Kremenciuk vor mai ţine câteva zile

Căutările în ruinele mall-ului din Kremenciuk vor mai ţine două-trei zile, spun autorităţile ucrainene, potrivit CNN.

162 afișări
Imaginea articolului Războiul din Ucraina: căutările în ruinele mall-ului din Kremenciuk vor mai ţine câteva zile

Războiul din Ucraina: căutările în ruinele mall-ului din Kremenciuk vor mai ţine câteva zile

Căutările persoanelor dispărute şi curăţarea resturilor de la centrul comercial lovit luni de o rachetă rusească sunt în curs de desfăşurare, a declarat Vitalii Maletskyi, primarul din Kremenciuk.

„La faţa locului lucrează salvatori din trei regiuni ale Ucrainei. Ei nu au ajuns încă la epicentrul exploziei. Mai este încă o zonă mare la care trebuie să se lucreze, unde tavanul s-a prăbuşit, structurile de susţinere s-au prăbuşit", a spus Maletskyi.

Dmytro Lunin, şeful administraţiei militare din regiunea Poltava, a anunţat că operaţiunea va continua timp de două-trei zile.

25 de persoane au fost internate în spital, iar una dintre ele a murit, a mai spus Lunin.

„La faţa locului au fost găsite 18 cadavre şi opt fragmente de corp. Rudele fac acum teste ADN", a explicat Lunin pentru televiziunea ucraineană.

Trei ofiţeri implicaţi în misiunea de căutare au fost şi ei răniţi în timp ce demontau resturile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici