Războiul din Ucraina, ziua 496. Explozii puternice în Doneţk şi în Makiivka / Rusia înrolează soldaţi cu zecile de mii / NATO îşi păstrează liderul, în vremuri de război, prelungindu-i mandatul lui Stoltenberg / Bani pentru Prigojin / Zelenski merge în Bulgaria, ca să-l înduplece pe preşedintele Rumen Radev, descris pro-Moscova

  • Ucraina "avansează în Bahmut", în timp ce Rusia trimite "urgent" întăriri
  • Pistorius: Zeci de tancuri Leopard 2 vor ajunge în Ucraina „în următoarele săptămâni”
  • Zelenski îi cere lui Biden să susţină aderarea Ucrainei la NATO
7725 afișări
Imaginea articolului Războiul din Ucraina, ziua 496. Explozii puternice în Doneţk şi în Makiivka / Rusia înrolează soldaţi cu zecile de mii / NATO îşi păstrează liderul, în vremuri de război, prelungindu-i mandatul lui Stoltenberg / Bani pentru Prigojin / Zelenski merge în Bulgaria, ca să-l înduplece pe preşedintele Rumen Radev, descris pro-Moscova

Războiul din Ucraina, ziua 496. Danemarca şi Germania livrează noi tancuri Leopard Ucrainei / Un incendiu izbucneşte într-o fabrică de lângă Moscova

UPDATE 23:30 Media: Zelenski va vizita Bulgaria

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski va vizita Bulgaria la invitaţia noului guvern, a informat ziarul bulgar 24 Chasa pe 4 iulie, citând sursele sale diplomatice, scrie Kiev Independent. Vizita este probabil să aibă loc pe 6 iulie, dar detaliile acesteia sunt ţinute secrete din motive de securitate, potrivit presei. Guvernul bulgar nu a confirmat şi nici nu a infirmat informaţiile despre călătoria lui Zelenski. Vestea vine după ce parlamentarii bulgari au refuzat să ţină seama de cererea lui Zelenski de a creşte ajutorul pentru Ucraina. Bulgaria şi-a anunţat cel de-al doilea pachet de ajutor militar pentru Ucraina pe 27 iunie, fără a preciza conţinutul acestuia. Pe 15 iunie, ministrul bulgar al apărării Todor Tagarev a declarat pentru Politico că Sofia doreşte să se alăture iniţiativei Uniunii Europene de a furniza Ucrainei un milion de obuze de artilerie. Preşedintele bulgar Rumen Radev s-a opus în mod constant acordării de asistenţă de apărare pe scară largă Ucrainei. El a fost acuzat că are o atitudine pro-Moscova şi a numit Crimeea „rusă”, în timpul unei dezbateri prezidenţiale din 2021. 

UPDATE 23:00 Putin, pus pe o clădire din Germania

UPDATE 22:50 Explozie puternică în Makiivka şi Doneţk

În oraşele din estul Ucrainei, Doneţk şi Makiivka, sub control rusesc, s-a auzit zgomotul unei explozii puternice, Tass raportează. Potrivit primarului pro-rus de Doneţk, Alexei Kuzmin, „forţele armate ucrainene au bombardat districtele Voroşilovski şi Kalininsky”. Autorităţile au îndemnat oamenii să nu-şi părăsească casele.

UPDATE 22:30 Moscova: măsuri maxime de protecţie la uzina Zaporojie

Ruşii ar pune în aplicare măsuri de protecţie maximă la centrala nucleară din Zaporojie, după informaţiile pe care le-au primit despre un potenţial atac ucrainean asupra centralei. Acest lucru a declarat Renat Karchaa, consilier al directorului general al Rosenergoatom rus, pentru Interfax. „Se iau măsuri maxime de protecţie, dar nu pot fi dezvăluite”, a declarat Karchaa pentru Interfax. Consilierul a susţinut anterior că deţine informaţii despre intenţia Ucrainei de a ataca centrala nucleară la primele ore ale zilei de 5 iulie.

UPDATE 22:00 Rusia şi SUA se pregătesc de un nou schimb de prizonieri

UPDATE 21:10 Sezonul înrolărilor în Rusia nu se termină niciodată

UPDATE 21:00 Medvedev: trupele de la Kiev continuă să atace regiunile de graniţă

„Trupele ucrainene continuă să încerce să atace zonele de graniţă ale Rusiei şi civilii, intimidând oamenii cu teroare”. Acest lucru a fost declarat de preşedintele Rusiei Unite, Dmitri Medvedev, la o şedinţă a Consiliului General al partidului. Ria Novosti o relatează. „Ei fac încercări cinice şi absolut laşi de a ataca regiunile de graniţă ale ţării noastre, de a ataca populaţia civilă, de a intimida oamenii cu bombardamente şi teroare. Prin urmare, unul dintre cele mai importante puncte de pe agenda de astăzi este sprijinul pentru rezidenţii evacuaţi din regiunea Belgorod”, a spus Medvedev.

UPDATE 20:40 Moscova: atacuri cu drone imposibile fără ajutorul SUA la Kiev

A ZBURA. Atacuri cu drone împotriva regiunii Moscovei precum cel care a avut loc în această dimineaţă „nu ar fi posibile fără ajutorul Statelor Unite şi al aliaţilor săi din NATO ai regimului de la Kiev”. Acest lucru a fost declarat într-o declaraţie a Ministerului rus de Externe. SUA şi celelalte ţări ale alianţei furnizează drone Ucrainei, „antrenează operatori de drone şi oferă informaţii de informaţii necesare comiterii unor astfel de infracţiuni, obţinute tot cu utilizarea sateliţilor civili şi militari”, spune ministerul, citat de agenţia Ria Novosti. .

UPDATE 20:20 Kiev: răniţii în raidul de la Harkov se ridică la 43, 12 copii

Numărul morţilor din atacul rusesc care a lovit Pervomaisky, în regiunea de est a Harkov, în Ucraina, se ridică la 43 de răniţi. Acest lucru a fost raportat de şeful administraţiei militare a regiunii, Oleg Sinegubov, într-o actualizare pe Telegram. „Conform datelor confirmate ale medicilor, în acest moment, în urma atacului asupra lui Pervomaisky, 43 de persoane au fost rănite, inclusiv 12 copii”, a scris oficialul.

UPDATE 20:00 Medvedev: 185.000 de noi recruţi din armata din ianuarie

De la 1 ianuarie, alţi 185.000 de oameni au fost recrutaţi în armata rusă. Acest lucru a fost raportat de vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un videoclip postat pe Telegram citat de The Guardian. Aceştia ar fi profesionişti contractaţi. Numai în ultima săptămână, potrivit lui Medvedev, s-au înrolat alţi 10.000 de oameni şi asta ar demonstra că „tentativa de revoltă a Grupului Wagner nu a schimbat atitudinea populaţiei faţă de serviciul militar în zona operaţiunii speciale”.

UPDATE 19:30 Kiev: avans 2 km pe frontul Berdiansk

Ucrainenii susţin că au înaintat 2 km pe frontul Berdiansk, un oraş de pe malul Mării Azov din regiunea Zaporizhzhia. «Pe frontul Tavriia, forţele de apărare îi alungă sistematic pe ruşi din poziţiile lor şi înaintează. Cel mai semnificativ avans la o adâncime de 2 km se înregistrează pe frontul Berdiansk”, a declarat Valerii Shershen, purtătorul de cuvânt al Forţelor Armate ale Ucrainei la Travria, citat de presa ucraineană. Potrivit purtătorului de cuvânt, ucrainenii se instalează pe graniţele ocupate, efectuează operaţiuni aeriene de recunoaştere în zonă, bombardează ţinte ruseşti cu artilerie şi efectuează operaţiuni de deminare.

UPDATE 19:00 Serviciile de informaţii ale Kievului ironizează Moscova

„Ceva zboară deasupra Moscovei, se întâmplă”. Serviciile de informaţii de la Kiev îşi bat joc de dronele pe care autorităţile ruse spun că le-au interceptat şi doborât deasupra capitalei. 

UPDATE 18:30 Kremlinul răspunde în cazul jurnalistei atacate

Atacul asupra jurnalistei Elena Milashina şi a avocatului Aleksandr Nemov este o problemă serioasă care necesită un răspuns ferm, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. „Bineînţeles, preşedintele a fost informat. Comisarul pentru Drepturile Omului, Tatyana Moskalkova, urmăreşte cazul şi a contactat deja Comisia de Investigaţie şi Parchetul General Cecen”, a adăugat el.

UPDATE 18:00 Scrima rusă câştigă în SUA, iar steagul ucrainean urcă pe podium

După ce s-a mutat în Statele Unite în urmă cu câteva luni „pentru că nu sunt de acord cu acest război”, sabrerul rus Kostantin Lokhanov a câştigat aurul în Campionatele SUA (unde fusese admis ca rezident). Apoi, a urcat pe podium împreună cu un coleg ucrainean, Darii Lukaşenko (care trage pentru Clubul de scrimă Manhattan), fluturând un drapel al Ucrainei, invadată de trupele Rusiei, şi ulterior a postat imaginea pe reţelele lor de socializare. S-a întâmplat la Phoenix, Arizona, unde sunt în desfăşurare campionatele de vară de scrimă din SUA. Mai mulţi sportivi au emigrat în SUA. Este vorba despre Lokhanov, aur la Campionatele Mondiale de juniori de la Verona 2018, Sergey Bida a „emigrat” şi el în SUA (argint în spadă la Tokyo 2020), la fel şi soţia sa, Violetta Khrapina Bida, şi Oleg Kynsh - iar asta l-a costat postul pe antrenorul naţionalei ruse, Alexander Glazunov.

UPDATE 17:20 Moscova: nu vedem niciun motiv pentru a extinde acordul cu grâu

Rusia a spus că nu vede „niciun motiv” să prelungească acordul privind exporturile de cereale ucrainene care expiră în iulie. Moscova se plânge de luni de zile că nu au fost ridicate obstacole în calea exporturilor sale de produse agricole. „În aceste condiţii, este evident că nu există niciun motiv pentru a continua (acordul) care expiră pe 17 iulie”, a declarat Ministerul rus de Externe, într-un comunicat.

UPDATE 17:10 AIEA: uzina Zaporojie alimentată doar din rezervă

„Centrala nucleară Zaporojie a pierdut contactul cu principala sa linie de transmisie externă. Staţia este acum alimentată de surse de alimentare de aşteptare”, a declarat directorul general al AIEA Rafael Grossi, după cum a raportat RBC-Ucraina. „Astăzi, la 01:21, singura linie de transport de 750 de kilovolţi rămasă a fost deconectată, din patru care existau înainte de conflict. Nu se ştie ce a cauzat întreruperea curentului şi cât va dura aceasta”, a spus el. Acum, pentru a pompa apă de răcire pentru staţie, centrala „a trebuit să treacă la linia de transport unică de 330 kV în stand-by”.

UPDATE 16:50 Subiectul Saakaşvili, dezbătut 

„La 4 iulie, în urma ordinului preşedintelui Ucrainei, Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei l-a convocat pe ambasadorul Georgiei în Ucraina, George Zakaraşvili, pentru a-şi exprima puternic protestul în legătură cu deteriorarea semnificativă a stării de sănătate a cetăţeanului ucrainean Mikheil Saakaşvili, reţinut în Georgia. Ministerul ucrainean de Externe scrie acest lucru într-o notă, explicând că "diplomatului georgian i s-a subliniat că o astfel de atitudine faţă de Mihail Saakaşvili este absolut inacceptabilă. Autorităţile georgiene trebuie să înceteze să abuzeze cetăţeanul ucrainean".

În acest sens, „Ambasadorului Georgiei în Ucraina, George Zakarashvili, i s-a oferit să se întoarcă la Tbilisi pentru consultări pentru a găsi modalităţi de rezolvare a situaţiei. Partea ucraineană şi-a subliniat disponibilitatea de a discuta de urgenţă problema transferului lui Mihail Saakaşvili în Ucraina pentru tratament şi tratament medical. îngrijire”.

UPDATE 16:30 Bombe pe Harkov, 31 de civili răniţi, inclusiv 9 copii

Armata rusă a bombardat Pervomaiski, în estul regiunii Harkov, 31 de civili au fost răniţi, inclusiv 9 copii. „La 15 (ora locală) se cunoaşte un număr semnificativ de victime: 31 de persoane au fost internate (9 dintre ele copii, 2 nou-născuţi - 1 an şi 10 luni). Sunt clădiri şi maşini avariate”, a declarat şeful biroului prezidenţial al Ucrainei, Andri Iermak, pe Telegram.

UPDATE 16:20 Putin le mulţumeşte liderilor Chinei şi Indiei pentru sprijinul acordat împotriva rebeliunii Wagner

Preşedintele rus Vladimir Putin a mulţumit astăzi celorlalţi lideri ai ţărilor Organizaţiei de Cooperare de la Shanghai (SCO), inclusiv China şi India, pentru „sprijinul” acordat în timpul încercării de revoltă a miliţiilor Wagner, din 24 iunie. „Vreau să profit de această ocazie – a spus Putin, citat de agenţia TASS, în cadrul summitului online al organizaţiei – pentru a le mulţumi omologilor mei din ţările SCO care şi-au exprimat sprijinul pentru acţiunile conducerii ruse de apărare a ordinii constituţionale. , viaţa şi siguranţa cetăţenilor. Apreciem foarte mult"

UPDATE 16:00 Descoperirea guvernului britanic: cele 2,3 miliarde de lire sterline ale lui Abramovici din vânzarea clubului Chelsea pot fi folosite doar în Ucraina

Fondurile sunt încă într-un cont îngheţat la o companie a unui miliardar rus. La începutul vânzării, Roman a transmis, generic, că vor fi folosite „pentru victimele războiului”. De acolo o lungă ambiguitate, care riscă să nu ajungă la victimele ucrainene.

UPDATE 15:30 Statul rus i-a returnat lui Evgheni Prigojin 10 miliarde de ruble

Statul rus i-a restituit lui Evgheni Prigozhin 10 miliarde de ruble (peste 100 de milioane de euro), bani care fuseseră confiscaţi de forţele de securitate în timpul percheziţiilor de la Sankt Petersburg, după aşa-numitul „marş al justiţiei”. Acest lucru a fost raportat de site-ul independent din Petersburg Fontanka, potrivit căruia şoferul a încasat banii cu o procură oficială. Potrivit lui Fontanka, Prigojin însuşi a fost la Moscova pentru „întâlniri”, în weekend. Prigojin a recunoscut că banii sunt ai lui, dar a explicat că fondurile găsite în maşină erau pentru salariile angajaţilor şi „alte chestiuni”.  

UPDATE 15:20 Reporter Novaya Gazeta: am stat în genunchi, cu pistolul la cap

Elena Milachina, jurnalistul de investigaţie al ziarului independent rus Novaya Gazeta, a fost diagnosticată cu răni la cap, precum şi degete rupte, după ce a fost atacată astăzi, în Cecenia, în timp ce călătorea cu avocatul Alexander Nemov de la aeroport la Groznîi. „Mâinile legate, în genunchi, cu pistolul îndreptat spre cap. O răpire clasică, aşa cum se făcea pe vremuri. N-au mai văzut una de mult. L-au imobilizat pe taximetrist şi l-au dat afară din maşina, s-au urcat în maşină, ne-au condus, mi-au îndoit capul, mi-au legat mâinile, m-au pus în genunchi, mi-au pus pistolul la cap. Au făcut totul nervoşi şi nu mi-au putut lega mâinile". a spus Milachina, în spital. Povestea a fost surprinsă într-un videoclip publicat de Novaya Gazeta. Elena şi Alexander au fost bătuţi cu bastoanele şi loviţi cu piciorul. Atacatorii le-au luat telefoanele, cerând să le deblocheze şi le-au distrus echipamentul şi documentele. Tatiana Moskalkova, ombudsman pentru drepturile omului, a intervenit în situaţie la solicitarea redacţiei. Jurnalista era în drum spre Cecenia pentru a scrie despre procesul Zaremei Musayeva, mama activistului social Yangulbayevs şi soţia unui judecător federal. Musayeva a fost răpită din apartamentul ei din Nijni Novgorod de oamenii legii ceceni în ianuarie 2022 şi dusă cu forţa în Cecenia. Avocatul Nemov îşi reprezintă interesele în instanţă, unde se va pronunţa astăzi sentinţa.

UPDATE 15:10 Putin: risc crescut de conflicte globale

Există un risc crescut de conflict în lume. Acest lucru a fost declarat de preşedintele rus Vladimir Putin în discursul său de deschidere la summitul virtual al SCO. „Riscurile unei noi crize economice şi financiare globale cresc pe fundalul acumulării necontrolate de datorii în ţările dezvoltate, al stratificării sociale şi al sărăciei în creştere la nivel mondial, înrăutăţirea securităţii alimentare şi a mediului”, a spus Putin. ''Toate aceste probleme, fiecare dintre ele complexe şi diferite în felul său, în totalitatea lor duc la o creştere semnificativă a potenţialului de conflict. Rusia experimentează toate acestea direct pe cont propriu'', a adăugat el. După cum a raportat agenţia de presă RIA Novosti, Putin a mai spus că Rusia va continua să se opună oricăror sancţiuni impuse de Occident.

UPDATE 15:00 12 răniţi, între care cinci copii, în urma unuibombardament rusesc în Harkov

Atacurile ruseşti au rănit 12 persoane, inclusiv cinci copii, în regiunea ucraineană Harkov, a confirmat guvernatorul.

Oraşul Pervomaysky a fost lovit de un bombardament exploziv în jurul orei locale 13.35.

Guvernatorul Oleh Sinegubov a declarat pe Telegram că o serie de maşini au luat foc în urma exploziilor.

"Specialiştii se află la faţa locului, iar medicii oferă asistenţă", a spus el.

UPDATE 14:00 Prigojin spune că rebeliunea a fost o luptă împotriva trădătorilor

Evgheni Prigojin a declarat că mercenarii săi se vor bucura de "noi victorii" după ce au reuşit să "lupte cu succes împotriva trădătorilor şi să mobilizeze societatea" în lovitura de stat militară eşuată de luna trecută.

Liderul grupului Wagner, care a fost exilat în Belarus, a rupt tăcerea într-un mesaj audio pe Telegram.

Aceasta este prima declaraţie publică pe care Prigojin a făcut-o într-o săptămână. Anterior, el a susţinut că a ordonat oamenilor săi să se oprească pentru a preveni o baie de sânge şi că nu a încercat să îl răstoarne pe Vladimir Putin.

În noul său mesaj, el a spus în mod ameninţător: "În viitorul apropiat, sunt sigur că veţi vedea următoarele noastre victorii pe front".

Aceasta vine în contextul în care grupul Wagner a declarat că suspendă recrutarea din cauza "neparticipării temporare" la războiul ruso-ucrainean şi că se relochează într-o bază militară din Belarus.

UPDATE 12:45 Jens Stoltenberg va rămâne la şefia NATO pentru încă un an

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va rămâne în funcţie cel puţin încă un an, după ce alianţa militară occidentală a anunţat că i-a prelungit mandatul.

Fostul premier norvegian este în funcţie din 2014, iar mandatul său urma să expire anul trecut, dar a rămas în funcţie în timpul turbulenţelor provocate de invazia Rusiei în Ucraina.

Membrii NATO urmau să anunţe succesorul său în timpul următoarei conferinţe a organizaţiei, care va avea loc la Vilnius, la 11-12 iulie, dar nu s-a putut ajunge la un consens.

Este pentru a patra oară când mandatul domnului Stoltenberg este prelungit, alianţa mizând pe stabilitate în timpul invaziei Rusiei în Ucraina.

NATO a sporit apărarea pe flancul său estic într-o serie de ţări care se învecinează cu Rusia.

UPDATE 12:00 Ucraina "avansează în Bahmut", în timp ce Rusia trimite "urgent" întăriri

Ucraina a vizat o zonă slab apărată din jurul oraşului Bahmut şi avansează, a declarat un fost comandant militar rus pe Telegram.

Igor Girkin a adăugat că zona, care se află chiar la nord de Bahmut, a fost întărită de urgenţă de armata rusă.

"Inamicul are un avans în acea zonă, cât de adânc este, nu pot spune, nu există suficiente informaţii. Dar rezervele au fost trimise de urgenţă acolo", a declarat el.

UPDATE 11:00 Atacul rusesc împotriva Hersonului a ucis 2 persoane

Un atac al armatei ruse împotriva oraşului Herson în dimineaţa zilei de 4 iulie a ucis două persoane, a anunţat Parchetul General.

Atacul ar fi avut loc în jurul orei locale 6 dimineaţa. Doi locuitori, un bărbat şi o femeie, au suferit răni fatale, a scris Biroul Procurorului General.

Potrivit raportului, clădirile rezidenţiale au fost avariate în urma atacului.

UPDATE 09:30 Zelenski îi cere lui Biden să susţină aderarea Ucrainei la NATO

Preşedintele Volodimir Zelenski i-a cerut preşedintelui SUA, Joe Biden, să invite Ucraina să adere imediat la NATO, a declarat Zelenski într-un interviu acordat CNN pe 3 iulie.

Zelenski a declarat că Biden este "cel care ia decizia" cu privire la aderarea Ucrainei la NATO şi că sprijinul său este crucial pentru ca Ucraina să adere la alianţă.

El a mai spus că sprijinul lui Biden ar acţiona ca o motivaţie uriaşă pentru soldaţii ucraineni.

Cu toate acestea, Zelenski ştie că Ucraina "nu va fi niciodată în NATO înainte ca războiul să se termine", dar totuşi crede că sprijinul SUA pentru aderarea Ucrainei la NATO este un semnal important.

Preşedintele i-a îndemnat pe aliaţii din NATO să susţină candidatura Ucrainei pentru a adera la alianţa de securitate, chiar dacă recunoaşte că aderarea Ucrainei este puţin probabilă până la sfârşitul războiului.

Luna trecută, Zelenski a declarat că "nu are rost" să participe summitul NATO dacă nu se dă un semnal puternic de susţinere a Ucrainei.

UPDATE 08:30 Rusia a pierdut 231.030 de soldaţi în Ucraina

Statul Major General al forţelor armate ucrainene a raportat marţi că Rusia a pierdut 231.030 de soldaţi în Ucraina de la începutul invaziei, cu un număr estimat de 770 de victime în ultimele 24 de ore.

Potrivit raportului, Rusia a pierdut, de asemenea, 4.059 de tancuri, 7.908 vehicule blindate de luptă, 6.843 de vehicule şi rezervoare de combustibil, 4.252 de sisteme de artilerie, 647 de sisteme de rachete cu lansare multiplă, 394 de sisteme de apărare aeriană, 315 avioane, 309 elicoptere, 3.602 drone şi 18 ambarcaţiuni.

UPDATE 4:52 - Un incendiu izbucneşte într-o fabrică de lângă Moscova

Incendiul a izbucnit într-un depozit al unei foste fabrici de mobilă de pe strada Nekrasova din oraşul Khimki, regiunea Moscova, a informat publicaţia de ştiri rusă Moscow 24 pe Telegram pe 3 iulie.

UPDATE 3:57 - Forţele ruse atacă regiunea Sumy şi sunt ucişi 5 civili

Forţele ruse au bombardat nouă comunităţi din regiunea Sumi pe 3 iulie, lăsând morţi cinci civili, a raportat administraţia militară a regiunii Sumi pe Facebook. Au fost înregistrate peste 170 de explozii.

UPDATE 3:04 - Pistorius: Zeci de tancuri Leopard 2 vor ajunge în Ucraina „în următoarele săptămâni”

Într-un interviu recent cu postul de ştiri polonez Rzeczpospolita, ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a declarat că zeci de tancuri Leopard 1A5, care au fost alocate Ucrainei de Germania şi Danemarca, vor ajunge „în săptămânile următoare”.

 

UPDATE 23:50 -  Ucraina primeşte 890 de milioane de dolari de la FMI

Bugetul de stat al Ucrainei a primit 890 de milioane de dolari de la Fondul Monetar Internaţional (FMI) în cadrul Acordului privind facilitatea extinsă a fondurilor (EFF), a informat Ministerul de Finanţe pe 3 iulie.
 

UPDATE 22:57 Kyiv Independent - Ministerul Apărării raportează o escaladare pe linia frontului Bakhmut 

Situaţia câmpului de luptă „a escaladat din nou” în zona Bakhmut, două părţi încercând să câştige iniţiativa, a informat pe 3 iulie adjunctul ministrului apărării Hanna Maliar. Forţele ucrainene avansează pe flancul sudic al oraşului, lângă satul Klişchiivka, a spus Maliar.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici