Rusia înrolează la foc automat pentru a alimenta frontul din Ucraina

Fostul preşedinte rus Medvedev afirmă că 185.000 de noi recruţi au îngroşat rândurile Armatei din ianuarie.

1085 afișări
Imaginea articolului Rusia înrolează la foc automat pentru a alimenta frontul din Ucraina

Rusia înrolează la foc automat pentru a alimenta frontul din Ucraina

De la 1 ianuarie, încă 185.000 de oameni au fost recrutaţi în Armata Moscovei, a raportat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un videoclip postat pe Telegram, citat de The Guardian.

Potrivit lui Medvedev, militarii se încadrează la categoria de profesionişti contractaţi. Numai în ultima săptămână, potrivit lui Medvedev, s-au înrolat 10.000 de oameni.

Mişcarea ar demonstra, susţine Medvedev, că „tentativa de revoltă a Grupului Wagner nu a schimbat atitudinea populaţiei faţă de serviciul militar în legătură cu operaţiunea specială”.

Primul val de recrutări a adunat 300.000 de urşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici