Realegerea lui Băsescu este un simbol al calităţilor sale de lider, afirmă preşedintele pakistanez

Preşedintele pakistanez, Asif Ali Zardari, l-a felicitat pe omologul său român, Traian Băsescu, pentru realegerea în funcţie, apreciind că aceasta este un simbol al calităţilor sale de lider, relatează Associated Press of Pakistan.

12 afișări
Imaginea articolului Realegerea lui Băsescu este un simbol al calităţilor sale de lider, afirmă preşedintele pakistanez

Realegerea lui Băsescu este un simbol al calităţilor sale de lider, afirmă preşedintele pakistanez (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Zardari a apreciat, într-un mesaj, că realegerea preşedintelui României este un simbol al calităţilor sale de lider şi al contribuţiei sale remarcabile la succesul ţării.

"Sunt încrezător că sub conducerea dumneavoastră înţeleaptă, România va continua să prospere şi să îşi joace rolul important pentru pacea internaţională, stabilitate şi cooperare", a afirmat preşedintele pakistanez.

El a adăugat că relaţiile dintre Pakistan şi România sunt apropiate şi prietenoase, precizând că aşteaptă cu nerăbdare să coopereze cu liderii români pentru consolidarea acestora, în beneficiul ambelor ţări.

Curtea Constituţională l-a validat, luni, 14 decembrie, pe Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României, el întrunind cel mai mare număr de voturi din cele valabil exprimate.

Ajuns la putere în 2004, Băsescu a fost reales la limită în urma scrutinului din 6 decembrie, cu 50,33 la sută din sufragii, în timp ce rivalul său, Mircea Geoană, a obţinut 49,66 la sută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici