Recep Erdogan a declarat că Turcia ar putea organiza referendum pe tema procesului integrării europene

Turcia ar putea organiza, în 2017, un referendum pe tema negocierilor pentru aderarea la Uniunea Europeană, afirmă preşedintele Recep Tayyip Erdogan, cerând Bruxellesului să "se hotărască" în privinţa admiterii ţării sale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1233 afișări
Imaginea articolului Recep Erdogan a declarat că Turcia ar putea organiza referendum pe tema procesului integrării europene

Recep Erdogan a declarat că Turcia ar putea organiza referendum pe tema procesului integrării europene

Într-un discurs transmis în direct la televiziuni, Recep Tayyip Erdogan a îndemnat cetăţenii turci să aibă răbdare până la sfârşitul acestui an, precizând că în 2017 ar putea fi organizat un referendum pe tema apartenenţei Turciei la Uniunea Europeană.

Liderul autoritarist de la Ankara a reiterat ideea reintroducerii pedepsei cu moartea, subliniind că tema ar putea fi supusă referendumului.

Turcia urmează să organizeze un plebiscit pe tema amendamentelor constituţionale care vor crea un sistem prezidenţial.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici