Recomandă purtarea măştii împotriva PRAFULUI. Decizia guvernului care a interzis folosirea cuvântului „coronavirus”

Autorităţile din Turkmenistan le-au recomandat luni locuitorilor să poarte mască împotriva prafului şi să respecte o distanţă socială, insistând în acelaşi timp că această ţară din Asia Centrală rămâne ferită de pandemia de coronavirus, anunţă The Guardian.

2216 afișări
Imaginea articolului Recomandă purtarea măştii împotriva PRAFULUI. Decizia guvernului care a interzis folosirea cuvântului „coronavirus”

Recomandă purtarea măştii împotriva PRAFULUI. Decizia guvernului care a interzis folosirea cuvântului „coronavirus”

Săptămâna trecută, delegaţii OMS au vizitat Turkmenistanul cu scopul de a evalua reacţia oficialilor asupra pandemiei, fiind una dintre ţările închise din lume. Gurvenul ţării asiatice anunţă în nenumărate rânduri că Turkmenistanul nu a fost lovit de noul coronavirus, chiar dacă au fost raportate câteva cazuri de pneumonie de media. 
 
"Se recomandă cu fermitate ca toată lumea să folosească un echipament de protecţie individuală pentru a proteja căile respiratorii superioare", a subliniat ministerul, făcând apel la populaţie să poarte măşti din cauza "concentrărilor puternice de praf"
 

AU INTERZIS FOLOSIREA CUVÂNTULUI - CORONAVIRUS

Pănă acum s-au raportat 100 de cazuri de COVID-19 în Turkmenistan, iar mass media controlate de stat nu mai au voie să scrie cuvântul „coronavirus” şi nici să relateze despre acest subiect. Toate broşurile de sănătate din şcoli sau de la locuri de muncă au fost modificate fără ca pericolul reprezentat de epidemia globală a noului coronavirus să apară în ele, au anunţat în luna martie cei de la Turkmenistan Chronicle.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici