Recomandare EMA, după autorizarea vaccinului Pfizer în UE: Utilizarea pentru femeile însărcinate ar trebui făcută de la caz la caz

  • Autoritatea de reglementare europeană a medicamentelor a declarat luni că utilizarea vaccinului COVID-19 dezvoltat de Pfizer / BioNTech pentru femeile gravide ar trebui făcută de la caz la caz.
  • EMA nu dispune de suficiente date din studiile clinice ale companiilor cu privire la riscurile potenţiale pentru femeile însărcinate.
2659 afișări
Imaginea articolului Recomandare EMA, după autorizarea vaccinului Pfizer în UE: Utilizarea pentru femeile însărcinate ar trebui făcută de la caz la caz
Autoritatea de reglementare europeană a medicamentelor a declarat luni că utilizarea vaccinului COVID-19 dezvoltat de Pfizer / BioNTech pentru femeile gravide ar trebui făcută de la caz la caz, notează Reuters
 
EMA nu dispune de suficiente date din studiile clinice ale companiilor cu privire la riscurile potenţiale pentru femeile însărcinate, a declarat luni Harald Enzmann, preşedintele Comitetului pentru medicamente umane (CHMP) al agenţiei.
 
EMA îşi poate schimba recomandarea dacă vor fi disponibile mai multe informaţii, a spus el.
 
Agenţia Europeană a Medicamentului a aprobat luni, 21 decembrie, primul vaccin împotriva coronavirusului.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici