Regina Marii Britanii, îndurerată. Fergus, câinele său, a murit. ”Regina este devastată”

  • Fergus, unul din câinii Reginei, a murit în urmă cu câteva zile.
  • Fergus şi Muick sunt doi pui dorgi, pe care Regina i-a primit cadou în luna februarie, de la Prinţul Andrew.
  • Pierderea lui Fergus a avut loc la scurt timp de la moartea Prinţului Philip.
1048 afișări
Imaginea articolului Regina Marii Britanii, îndurerată. Fergus, câinele său, a murit. ”Regina este devastată”

Unul din câinii Reginei Elisabeta a-II-a a murit în urmă cu câteva zile, conform celor de la The Mirror.

Fergus, unul din cei doi pui dorgi primiţi de regină cadou în luna februarie, de la Prinţul Andrew, a decedat. Cei doi pui, Fergus şi Muick, au intrat în familia regală în perioada în care Prinţul Philip era internat în spital. Conform sursei citate, Regina este ”devastată” de pierderea lui Fergus. ”Căţeluşii au înveselit-o într-o perioadă foarte dificilă. Toată lumea este îngrijorată pentru că acest eveniment a avut loc atât de devreme după moartea Prinţului Philip”, a transmis o sursă de la Windsor.

Fergus a fost numit după unchiul Reginei, căpitanul Fergus Bowes-Lyon, care a murit la doar 26 de ani. El a condus un atac împotriva liniilor germane din Bătălia de la Loos, în Franţa, în timpul Primului Război Mondial. Celălalt pui dorgi, Muick, a primit numele după lacul din Balmoral, Scoţia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici