Regiunea Odesa, atacată cu rachete. Un şantier naval a fost lovit

Un şantier naval din regiunea Odesa a fost lovit de rachete ruseşti. Două persoane au fost rănite, iar pagubele sunt importante, anunţă guvernatorul ucrainean al regiunii, potrivit Reuters.

459 afișări
Imaginea articolului Regiunea Odesa, atacată cu rachete. Un şantier naval a fost lovit

Guvernatorul regiunii Odesa din sudul Ucrainei a anunţat că două persoane au fost rănite şi clădirile au fost avariate în urma unui atac cu rachete ruseşti asupra unui şantier de reparaţii navale. Atacul a avut loc luni.

„Dimineaţa, teroriştii ruşi au atacat cu rachete districtul Odesa. Inamicul a vizat un şantier naval. Atacul a provocat un incendiu, care a fost stins rapid de salvatorii noştri. Clădirea administrativă şi echipamentele întreprinderii au fost avariate", a anunţat Oleh Kiper pe Telegram.

Atacul cu rachete a avut loc după ce Rusia a atacat în cursul nopţii regiuni din sudul, centrul şi nordul Ucrainei cu drone.

Armata ucraineană susţine că apărarea aeriană a distrus toate cele 12 drone ruseşti şi două rachete lansate asupra Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici