Relaxarea măsurilor COVID: zeci de mii de oameni participă la un festival din Singapore

Zeci de mii de oameni s-au înghesuit la Festivalul Anime din Singapore organizat după o pauză de doi ani din cauza pandemiei COVID-19. Organizatorii se aşteaptă ca numărul de participanţi să fie mai mare decât la ediţia din 2019.

142 afișări
Imaginea articolului Relaxarea măsurilor COVID: zeci de mii de oameni participă la un festival din Singapore

FOTO Twitter

Numeroşi fani ai animaţiei japoneze s-au adunat în weekend la Festivalul Anime Asia (AFA) din Singapore. Evenimentul este organizat pentru prima dată de la începutul pandemiei COVID-19, în urmă cu mai bine de doi ani.

Festivalul ţine trei zile şi celebrează tot ceea ce înseamnă cultura pop japoneză. Anime-ul, o subcultură originară din Japonia, a continuat să se dezvolte şi să crească la nivel internaţional în ultimii ani, în ciuda pandemiei, în mare parte datorită prezenţei sale online.

La ediţia din 2019, AFA a atras aproximativ 120.000 de participanţi. Deşi evenimentul nu s-a încheiat, directorul festivalului, Shawn Chin, a declarat pentru Reuters că se aşteaptă ca ediţia din acest an să atingă aceeaşi cifră sau chiar să o depăşească.

În ultimele luni, Singapore a relaxat majoritatea restricţiilor COVID-19 şi a permis reluarea a numeroase evenimente locale şi internaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
singapore,
festival

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici