Represalii după înmormântarea lui Navalnîi. Cel puţin 45 de persoane au fost reţinute

Un raport arată că cel puţin 45 de persoane participante la funeraliile lui Alexei Navalnîi au fost arestate, informează grupul rus pentru drepturile omului OVD info, potrivit Sky News.

1075 afișări
Imaginea articolului Represalii după înmormântarea lui Navalnîi. Cel puţin 45 de persoane au fost reţinute

Apar primele sancţiuni de la înmormântarea lui Navalnîi. Cel puţin 45 de persoane au fost reţinute

Grupul a declarat că 18 persoane au fost reţinute în oraşul siberian Novosibirsk şi alte 10 au fost reţinute în timp ce depuneau flori în Ekaterinburg, un oraş situat la est de Munţii Ural.

Alte 10 persoane au fost reţinute în regiunea Voronej, în vestul Rusiei, relevă sursa citată.

La Moscova, până în prezent, au fost efectuate şase arestări.

Cu toate acestea, surse de la locul faptei din faţa funeraliilor au sugerat că poliţia a adoptat o abordare mai reţinută decât în mod normal.

Un martor ocular a relatat că a văzut un bărbat care adresa injurii către un ofiţer de poliţie, care a răspuns pur şi simplu avertizându-l să nu mai spună aşa ceva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici