Restricţii de călătorie: Germania îşi închide porţile în faţa mai multor ţări, din cauza noilor tulpini de coronavirus

  • Germania ar putea introduce interdicţii de călătorie.
  • Sunt vizaţi cei care vin din Brazilia, Marea Britanie, Irlanda, Portugalia şi Africa de Sud.
  • Motivul este apariţia noilor tulpini de SARS-CoV-2.
7739 afișări
Imaginea articolului Restricţii de călătorie: Germania îşi închide porţile în faţa mai multor ţări, din cauza noilor tulpini de coronavirus

FOTO: Profimedia

Interdicţiile ar urma să fie introduse de sâmbătă, potrivit unui document citat de DPA.

Miniştrii cabinetului discută deocamdată despre proiect.

Măsurile ar fi iniţial în vigoare până pe 17 februarie şi includ excepţii pentru persoanele cu drept de şedere în Germania şi pentru transportul de mărfuri.

Ministrul de Interne, Horst Seehofer, a anunţat joi că vor urma reguli de călătorie mai dure.

În prezent, măsurile ar afecta călătoriile din Brazilia, Marea Britanie, Irlanda, Portugalia şi Africa de Sud - cinci ţări văzute de guvernul german drept zone cu risc ridicat din cauza noilor tulpini.

Eswatini şi Lesotho ar urma să fie adăugate pe lista de duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici